Shotgun WEDDINGS – Într-o destinație exotică Jennifer Lopez are parte de o nuntă cu muniție și musafiri înarmați nepoftiți

Views

Lopez o interpretează pe Darcy, o femeie care acceptă o petrecere de nuntă uriașă într-o stațiune de vacanță de lux din Filipine, pe care și-a pus-o logodnicul ei nesigur Tom.

Shotgun Wedding, noua comedie romantică cu Jennifer Lopez și Josh Duhamel, care este lansată acum pe Prime Video.

Tom și Darcy sunt adulți adulți care sunt împreună de patru ani și au decis să se căsătorească. Tatăl lui Darcy, Robert (Cheech Marin), este milionar, dar ea și Tom i-au respins oferta de a-și plăti nunta, deoarece sunt mai în vârstă, sunt stabiliti și au bani ai lor (ei bine, Tom se luptă pentru că tocmai și-a pierdut contract ca jucător de baseball din ligă minoră, dar Darcy se descurcă bine ca avocat). Tom a exagerat puțin planificând o nuntă la destinație în Filipine, la care să participe prietenii apropiați și familia. Deoarece nu sunt foarte bogați, Tom face o mare parte din nuntă însuși, de exemplu, în noaptea cinei lor de repetiție, Tom este atât de dedicat să facă fiecare detaliu perfect, încât alege să lipească la cald snururi luminoase. piese centrale de ananas, mai degrabă decât să acorde atenție avansurilor sexuale ale superbei sale logodnice. Vreau să spun. Nimeni nu o poate ignora pe JLo și strălucirea ei de altă lume, dar Tom o face cumva. Darcy nu și-a dorit niciodată o nuntă mare, sau vreo nuntă, așa că fixarea lui Tom pentru ziua perfectă o deranjează.

June 27, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!