Steven Knight revine cu o nouă dramă de spionaj cu Elisabeth Moss – The Veil

Views

Film&TV– Urmărește relația dintre două femei care joacă un joc mortal de adevăr și minciuni. O femeie are un secret, iar cealaltă are misiunea de a-l dezvălui înainte ca mii de vieți să se piardă.

March 24, 2024, Nova Stories | News

O nouă zi, un alt thriller de spionaj, în care protagonistul nostru sprintează prin peisajele minunate ale Londrei, în timp ce muncitorii orașului își desfășoară ziua ca de obicei, neglijent. The Veil este o nouă miniserie în șase părți care va ateriza pe ecrane în aprilie.

The Veil nu este un thriller de spionaj obișnuit. Acesta este de la creatorul Peaky Blinders Steven Knight – care lucrează și la  un nou film – Peaky Blinders și o serie despre dinastia Guinness și viitorul Star Wars: The New Jedi Order dar și serialul BBC – This Town. Cu alte cuvinte, el este cel mai ocupat scriitor din showbiz în acest moment.

The Veil o va avea în distribuție și pe Elisabeth Moss, care nu este străină să interpreteze personaje inteligente, întunecate și complexe în filme și emisiuni TV premiate, de prestigiu. De data aceasta, va avea un accent britanic și va vorbi și franceză. Moss interpretează rolul unui spion internațional.

YouTube video

The Veil distribuit de FX explorează relația surprinzătoare și tensionată dintre două femei care joacă un joc mortal al adevărului pe drumul de la Istanbul la Paris și Londra. O femeie are un secret, cealaltă o misiune de a-l dezvălui înainte ca mii de vieți să se piardă. În umbră, controlorii de misiune de la CIA și DGSE francez trebuie să lase diferențele deoparte și să lucreze împreună pentru a preveni un potențial dezastru.

Published/March 24, 2024, Nova Stories | News

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!