Trump ar trebui să fie judecat înainte de alegerile din 2024 – arată datele unui sondaj din Statele Unite

Views

Aproximativ trei din cinci americani spun că fostul președinte Donald Trump ar trebui să fie judecat înaintea alegerilor din 2024 potrivit unui nou sondaj Politico Magazine/Ipsos, a anunțat publicația online NEWSMAX.

August 25, 2023, Nova Stories | News

Iată cum arată rezultatele sondajului, publicat vineri:

59% au spus că procesul federal al lui Trump în cazul alegerilor ar trebui să aibă loc înaintea alegerilor primare  din 2024, în timp ce 19% spun că nu sunt de acord, iar 22% au spus că nu știu.

61% dintre toți americanii spun că procesul electoral al lui Trump ar trebui să aibă loc înainte de alegerile generale, în comparație cu 19% care nu au fost de acord și 19% care au spus că nu știu.

33% dintre republicani au spus că Trump ar trebui să fie judecat în cazul alegerilor federale înainte de votul din noiembrie, în timp ce 45% au spus că nu sunt de acord, iar 21% nu știau.

89% dintre democrați au spus că ar trebui să fie judecat în cazul alegerilor federale înainte de votul general, în comparație cu 3% care au spus că nu ar trebui și 8% care au spus că nu știu.

63% dintre independenți au spus că Trump ar trebui să fie judecat înainte de alegerile generale, în timp ce 14% au spus că nu ar trebui, iar 22% au fost nesiguri.

51% au spus că cred că Trump este vinovat de presupusele crime în cazul alegerilor federale din 2020, comparativ cu 26% care au spus că nu este.

59% au spus că cred că Hunter Biden este vinovat de presupusele crime în cazul neplății fiscale. Sondajul, realizat în perioada 18-21 august, a chestionat 1.032 de rezidenți din SUA. Marja de eroare este de plus sau minus 5,8%.

August 25, 2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!