Vloggerul care ne arată cum trăiesc COLUMBIENII „en los pueblos” pline de atmosferă caldă și evenimente festive

Views

Paradisul distracției este aici – în Columbia. Satele columbiene oferă o atmosferă de excepție, distracție și viața trăită la maximum. Iar dacă încă nu sunteți familiarizați cu postările vloggerului Dua Pintu, este necesar să-l cunoașteți și să urmăriți aventurile lui din Columbia. Și pentru că își face bine treaba merită să vă abonați la canalul lui de YouTube și să-i oferiți și o sponsorizare prin intermediul serviciului oferit de Revolut.

YouTube video

Până nu demult, Columbia a fost considerată o țară cu un potențial de risc extrem de ridicat, însă acele vremuri au trecut. În prezent, Columbia e un stat modern, care încearcă cu greu să își ajungă din urmă vecinii cu experiență în domeniul turismului. Oamenii sunt foarte deschiși și intră foarte ușor în contact cu turiștii. Există cartiere bune de locuit, destul de populare printre turiști, însa este esențial să mergi pe jos pentru a descoperi istoria locurilor.

Cât despre distracție, aici „distrează-te” – este ca o lege nescrisă. Sate întregi răsună în ritm de muzică, dansuri nocturne și diverse evenimente festive, sărbători, zile de naștere sau doar petreceri private, unele chiar cu acces gratuit. Totul este aproape neobișnuit pentru cei care vin în Columbia din țări cu trecut și mentalitate comunistă sau cu o mentalitate învechită.

August 16, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!