Cel mai mare FOOD COURT din Europa se află la Moscova. Deși este accesibil oricui, aici vin BOGAȚII din capitala rusă

Delicatesele culinare din întreaga lume pot fi descoperite în cel mai mare food court din Europa, raportat la suprafață și la numărul de restaurante aflate aici. Nu rămâne decât să vă luați bilete de avion în direcția: Moscova.

Un vlogger originar din Moldova este cel care a reușit să nu se lase pradă atât de multor tentații odată ce a pătruns în paradisul artei culinare. Pentru cei care nu pot să își stăpânească poftele este recomandat să se înarmeze cu multă rabdare și să dețină un card bancar cu o sumă considerabilă ce poate fi accesată. Depot Moscow (Фудмолл Депо) este un fastuos mall culinar rusesc situat pe teritoriul complexului Depot Lesnaya, care se află pe locul fostului depozit de tramvaie Miussky situat pe strada Lesnaya din Moscova. Food Mall-ul are și un website ce poate fi accesat de către cei interesați, și anume, https://depomoscow.ru. Singurul dezavantaj pentru turiștii străni este acela că portalul web nu are o secțiune pentru limba engleză, acesta având content doar în limba rusă. 

YouTube video

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

SOLIDARITY! with Ghenadie Gâscă APPRECIATION OF HUMAN DIGNITY AND FREEDOM 

Campania SOCIAL-UMANISTĂ — SOLIDARITATE! cu Ghenadie Gîscă

X