Comisia de anchetă a deschis un dosar penal în temeiul articolului „Act terorist” după atacul de la Crocus City Hall

Views

Moscova, 23 mar Clipe dramatice pentru cei prezenți aseară la Crocus City Hall unde urma să aibă loc concertul trupei rock Piknik. In jurul orei 20:40, RIA Novosti anunța: “Oameni în camuflaj, cel puțin trei, au dat buzna la parterul Crocus City Hall și au deschis focul cu arme automate. Sunt răniți cu siguranță”, a relatat un corespondent RIA Novosti.

March 23, 2024, Nova Stories | News

Potrivit acestuia, după aceea infractorii au aruncat o grenadă sau o “bombă incendiară.”

“Oamenii care erau în hol s-au întins pe podea pentru a scăpa de împușcături, au stat acolo timp de 15-20 de minute, după care au început să se târască afară. Mulți au reușit să iasă”.

Tot ieri, in jurul orei 22:29 au apărut și alte informații potrivit cărora s-a aflat că teroriștii care au dat atacul de la Crocus City Hall au împușcat oamenii de la o distanță apropiată, a raportat un corespondent RIA Novosti.

Potrivit acestuia, între al doilea și al treilea apel, cu câteva minute înainte de ora 20:00, ora Moscovei, cel puțin trei bărbați în camuflaj și fără măști au dat buzna în sală.

In jurul aceleiași ore 22:30, a ieșit cu un mesaj și Dmitri Medvedev. „Teroriștii înțeleg doar răspunsul reciproc la teroare. Nicio instanță sau investigație nu va ajuta dacă forța nu este contracarată prin forță, prin moarte — execuții ale teroriștilor și represiuni împotriva familiilor acestora. Dacă se stabilește că aceștia sunt teroriști ai regimului de la Kiev, trebuie să acționăm impotriva lor și  inspiratorilor lor ideologici — altfel este imposibil. Toți aceștia [cei implicați] trebuie găsiți și distruși fără milă. Inclusiv oficialii statului care au comis o asemenea atrocitate. Moarte pentru moarte”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Published/March 23, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!