Hoarda lătrăilor se extinde pe harta României. Preacurvia unor politicieni care și-au jefuit, vândut, sabotat și uneori și-au violat propria țară

Views

Hopa na! Un vechi hămăitor al vremurilor trecute care a rămas ca o pată neagră în Istoria României contemporane s-a reactivat. Și atenție, el a început să răspândească în rândul publicului o serie întreagă de minciuni menite să perturbe starea mentală colectivă a românilor, iar mai târziu starea generală colectivă, afectând individul prin emoții, individualitate, și prin existența originară a românilor. Hooo, Tîrrr, ia-o mai ușurel măi ”Țapule”.

Cele două filme de succes ale zburdalnicului Emil: Țigareta” și Sex-gate de Cotroceni

Liniștește-te oleacă, trage ceva…aer sau ierburi aromatice și scoate ”Țigareta” din gură.  Sau ai uitat deja de „Afacerea Țigareta”?

O, nu! Opriți-l. Acest om este și un mincinos și periculos. „Țapul” sau „Milică Țapul”, așa cum era numit de presa vremurilor deja apuse, chiar dacă este la o vârstă la care nu mai poate avea un apetit sexual dezvoltat, așa cum o făcea la momentul înscăunării sale la Cotroceni, acesta s-a reprofilat, și chiar s-a fofilat din nou în peisajul media actual pentru ceea ce va fi probabil ultimul rol al carierei sale. La moment, Țapul a devenit om de cultură și de artă. De fapt Emil sau „Milică Țapul” are deja un trecut de artist. El a interpretat rolul principal în primul film erotic promovat de presa românească în anii 90, care a avut mai mult decât un singur titlu de film cinematografic. Unii l-au numit „Doamna și Bagabontul”, alții – „Actrița și Președintele”, alții – „Emil și Rona”, alții – „Geologul (alias ginecologul) și Rona”, iar cei mai răutăcioși – „Țapul și Lăptăreasa”.

April 6, 2024, Nova Stories | News

img-9

Continuăm seria de articole în care încercăm să evidențiem faptul că minciunile acestei  ”hoarde de lătrători” care și-au jefuit, vândut, sabotat și uneori și-au violat propria țară, trebuie stopate. Și nu este ușor să încerci a opri toate aceste minciuni care profanează întreg setul de valori culturale ale românilor, minciuni pe care publicul ar trebui să le ignore de fiecare dată datorită faptului că sunt extrem de toxice, iar propagarea lor în spațiul public este făcută pentru a distruge potențialul pozitiv al gândirii colective a românilor.

Pozor, mare pozor măi Emile!

Detaliile extreme ale scandalului Sex-gate de Cotroceni, au fost dezbătute într-o emisiune TV la care a participat unul dintre cele două personaje principale, actrița Rona – pentru a nega momentele amoroase pe care le-ar fi trăit cu Emil Constantinescu. 

„Stripteuza care a dansat în Lăptăria lui Enache” – o numește senatorul român  Corneliu Vadim Tudor pe presupusa amantă de atunci a președintelui Constantinescu, care, spune Vadim, ar fi trăit în lux și opulență la Paris finanțată de zburdalnicul Constantinescu.

Singurul moment de excepție în care este vizat Emil Constantinescu și care probabil va fi consemnat în analele istoriei este un talk-show televizat în care senatorul Corneliu Vadim Tudor dezvăluie relația amoroasă dintre Emil și Rona, pe care iubitorii de frumos ai acelor timpuri –  au transformat-o într-un  ”film istoric cu tentă erotică” cu titlul „Țapul și Lăptăreasa”.

YouTube video

Transformarea lui Emil. De la Sex-gate de Cotroceni” la ”om de cultură” 

Unele texte ale senatorului Vadim Tudor au râmas în memoria românilor, care abia atunci au putut înțelege cine este cu adevărat acest „Milică Țapul”,  actual  ”om de cultură” care ar face orice să rămână în cărțile de istorie ca fiind un adevărat român. Aceasta ori e o nebunie pură ori este o artă a falsificării grosolane, ce este deja practicată de extem de mulți lătrători ai vremurilor noastre, care își atribuie tot felul de titluri și doctorate și, ca prin farmec, devin mari personalități. In realitate aceștia nu pot fi altceva decât o ”hoardă de șnapani”, ce urmăresc să-i înșele pe toți cei creduli.

Fanfaronul tot un fanfaron rămâne, chiar și în ipostaze de genul nebunatec sau zburdalnic, traficant de țigări și de droguri –  după cum spune chiar senatorul Vadim. Dar dintr-o dată, peste noapte a deveni om de culturăsub masca unei fundații și a poza cu o bibliotecă plină cu diferite cărți sau manuscrise în spatele tău, este numai o simplă iluzie a acestui pesonaj numit Emil. Orice farsor poate face exact același lucru. Realitatea însă nu corespunde cu falsitatea promovată public de actorul Constantinescu  – ”un comediant expirat” care nu mai poate păcăli pe nimeni.

Constantinescu – băiatul cu țigările al lui Coposu încoronat ”prinț de Cotroceni”

In presa din România anilor trecuți au apărut diverse informații despre Emil – președintele.

In timpul Alianței Civice, înainte de a fi ales președinte al României, referitor la Emil Constantinescu circulau și unele zvonuri. Unul dintre acestea îl descria pe tânărul Emil drept „băiatul” la care apela seniorul Corneliu Coposu, când avea nevoie să trimită pe cineva să-i cumpere țigări.

”Milică Țapul” zis Ioan Cuza și minciunile din 1996 răspândite de ”geologul universitar”

Proclamaţia de la Ruginoasa – este vorba despre documentul istoric ce a fost rostit de Emil Constantinescu în localitatea natală a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la 4 septembrie 1996, în prima zi a campaniei electorale oficiale.

Ulterior, ”Geologul” a prins gustul manifestărilor electorale și a început să tot proclame declarații publice fără a avea nici un fel de acoperire pentru aceste promisiuni. Constantinescu era atunci deja perceput în societate ca fiind singurul candidat care are un fel de master-plan pentru România. Au urmat şi alte proclamaţii, şi alte anunţuri, toate grupate tematic: „Apelul de la Alba Iulia pentru reconciliere naţională“ – 9 septembrie, „Decada fiii satului“ – 27 septembrie şi „Contractul cu tinerii“ – 1 octombrie. 

img-11

Minciunile geologului vânător de amor. Emil Constantinescu a vânat și sufletele românilor 

Cu mare fast și nonșalanță, demn de statutul său de geolog după ce și-a ratat o carieră în drept, probabil datorită unei culturi exorbitante” în domeniul științelor juridice în acele timpuri, a renuțat să profeseze și a mers să studieze din nou la Facultatea de Geologie, iar după ce a ajuns să ocupe un post asistent universitar, Emil a urcat ușor, ușor toate treptele evoluției sale umane. Straniu, având în vedere că puțin mai târziu, în timpul mandatului său prezidențial, oricine ar fi putut observa că Emil avea un minus major de materie cenușie și chiar de substanță albă. A ajuns ulterior în anii 90 prorector universitar, și chiar rector al Universității București, iar in prezent deține titulatura de Prof. Univ. Dr. – un adevărat specialist… în geologie.

De la Universitatea București, personajul Emil a sărit gardul direct la președinție în 1996, deși unii vorbesc că ar fost aruncat peste gardul de la Cotroceni. Dar înainte de a se opri la Palat, Emil i-a cam ciordit victoria lui Ion Iliescu, iar una dintre minciunile care a mers direct la sufletele romanilor a fost promisiunea că va aduce cu el o echipă  de specialiști care vor salva țara și vor reporni motoarele economiei românești.

A fost o adevărată provocare pentru Emil să sară gardul Palatului, chiar dacă în sens invers spre deosebire de un alt președinte. E clar, Emil vroia să intre, nu să iasă din Palat. Și ceea ce este realmente fantastic – Constantinescu nici măcar nu a preferat blondele cu forme apetisante, chiar dacă probabil i-ar fi plăcut și lui să o aibă pe Elena Udrea ca și Consilier de Stat și șefă a Cancelariei Președintelui.

Minunea celor cei 15.000 de specialiști – salvatorii economiei care nu au mai apărut

Și, ce credeți? In timpul desfășurării campaniei electorale din 1996, Constantinescu a promis că în 200 de zile o echipă formată din 15.000 de specialişti vor relansa economia şi vor repara nedreptăţile sociale.  O promisiune iluzorie, învelită în ambalajul unei minciuni de genul – salvarea economiei naționale.

img-12

Și acum, surpriza – cei 15.000 de specialiști așa și nu au mai apărut, pentru a avea de unde să dispară, ori să fie disponibilizați în caz de nerealizare a obiectivului național.

Și știți care a fost marea minune cerească? Neprezentându-se la lucru specialiștii lui Emil nu au putut fi nici concediați și nici trași la răspundere ulterior de către români.

Ce a urmat? A urmat căderea monedei naționale. Leul a suferit o depreciere istorică, iar preţurile s-au dublat. Românii s-au declarat dezamăgiţi și nesatisăcuți de îndeplinirea „Contractului cu România“. Degeaba!

Țapul viu de la Focșani versus țapul mort de la București

Nu sunt întâmplătoare vorbele atribuite in toți acei ani zburdalnicului țap”. Nefericirea unora din brigăzile din jurul lui Emil a fost că, deși suficient de zburldalnic, se poate spune chiar nărăvaș înainte de a deveni președinte în 1996, ”țapul de la București” s-a ramolit destul de repede. După doar 4 ani în care personajul nostru a ”căcărezit” România și i-a amăgit pe români, acesta s-a retras în munți de frica unor gloate de haiduci ce îl urmăreau drept pradă. Poveștile populare apărute ulterior menționează că haiducii ar fi vrut să prindă țapul care în urmă cu 4 ani sărise gardul la Cotroceni și să îi taie ”cucul” pentru a nu mai ponegri din nou România. De frică, țapul a fugit, a fugit, a fugit…până în vârful munților, a renunțat la cariera politică, iar în urma lui a lăsat un ”maldăr de căcăreze”.

Referitor la porecla lui Emil zis „Țapul” povestea este una cât se poate de reală. După încheierea mandatului de președinte Emil Constantinescu a fost protagonistul unei întâmplări care merită să fie introdusă în cărțile de istorie.

Emil Constantinescu, aflat în vizită la Focșani, județul Vrancea, unde plănuia să înființeze un nou partid, a fost întâmpinat de un contestatar care i-a adus în dar un țap viu.

Povestea țapului afurisit” – cum i s-a aruncat lui Milică o doză de colorant pentru zugraveli între ochi

img-13

In 2000, la finalul mandatului său de președinte, România trecea printr-o perioadă deosebit de dificilă. Țara fusese zdruncinată de scandaluri politice, probleme majore economice, iar mandatul lui Emil Constantinescu era compromis, la fel ca și guvernarea Convenției Democratice din România (PNȚCD, PNL, PNL-CD, PAR, PER, FER). Sub această formulă Convenția Democratică reușise să obțină la alegerile parlamentare din noiembrie 1996  un număr de numai 122 de deputați și 53 de senatori, dar, reușind să aibă sprijinul românilor pentru candidatul alianței la președinția României – Emil Constantinescu.

In acele momente critice pentru societate, a avut loc un incident, care l-a făcut din nou de rușine pe actorul din „Țigareta” și „Sex-gate de Cotroceni”.

In timp ce președintele Emil Constantinescu ieșea din sectia de votare de la Liceul Jean Monet din București, acesta a fost interpelat de un cetățean. Chiar dacă Constantinescu era însotit de patru ofițeri SPP, aceștia nu au reușit să-l impiedice pe protestatar să arunce cu o substanță dintr-un recipient pe care scria “colorant pentru zugraveli”.

Se spune că Emil Constantinescu ar fi crezut că individul respectiv dorește să-i comunice ceva, de ceea le-a făcut semn celor de la SPP să îi permită să se apropie.

„Minciuna e un înger cu aripi de ceară”. După 22 de ani un alt personaj este împroșcat cu ”vopsea de ouă”

YouTube video

Un caz similar a avut loc și la diferență de 22 de ani după momentul rușinos petrecut în ”căprăria” lui Emil Constantinescu. Considerat de cunoscători ca fiind un simplu ”balabol” (din rus / балабол), anumite persoane caracterizându-l drept un „al doilea prostănac” de pe meleagurile românești contemporan cu primul, folosit ce cei ce au nevoie să-l folosească – și acesta a beneficiat de o ”sedință de înfrumusețare” cu vopsea chiar în timpul manifestațiilor desfășurate la Iași de ziua Unirii.

De această dată atacatorul este o persoană cu studii superioare ce își exercită funcția de inginer într-o companie multinațională. Într-un interviu oferit presei după incident autorul atacului cu vopsea albastră a spus că a fost determinat să recurgă la un astfel de gest extrem datorită faptului că victima împrăștie frecvent „mesaje populiste și instigă la ură”, încercând probabil nu să unească românii dar să-i dezbine lansând o idee falsă, iluzorie, și anume ”Unirea Românilor”.

Un fel trecere subtilă de la „Proclamaţia de la Ruginoasa” a lui Emil Constantinescu din 1996 și „Contractul cu România” la o altă etapă a minciunii, de această dată învelită în ambalajul „Unirea Românilor”, în 2024.

In 1996 – „Proclamaţia de la Ruginoasa” și „Contractul cu România”, în 2024 – Alianța pentru Unirea Românilor

img-15

Și dacă de la „Proclamaţia de la Ruginoasa” a lui Emil Constantinescu până la „Unirea Românilor” cu AUR la gât au trecut 27 de ani, se poate spune că „Minciuna e un înger cu aripi de ceară”, însă chiar și așa „saltimbancii și irozii”, „Patrioții, Virtuoșii” – nu se opresc din a interpreta și a relua divese roluri în această comedie a minciunilor.

Noul comediant ce are obiceiul stupid de a citi textele ce i se impun de pe un teleprompter sau un ecran mai mare de unde și el învață a citi în timp ce citește, e mult mai slab dotat în ceea ce privește expunerea unui „political speech” în comparație cu ”Geologul” – Constantinescu, un fel de predecesor al său dacă studiem cu atenție similitudinea evenimentelor.

Comediantul AUR de România este plimbat cu o caravană trasă de ”cai cu dinți de aur” prin peisajul românesc și este împins să participe la diverse evenimente ce marchează momente importante din istoria țării.

Se reeditează aproape aceeași poveste a ”zburdalnicului” Emil care în momentele sale de glorie imaginară se plimba frenetic prin România participând ca un ”adevărat erou” la diverse zile istorice aniversare, recitând strofe întregi din poeme necunoscute, un fel de manifeste fără noimă recitate de un ”Moș Crăciun hapsân” care după ce își termina pălăvrăgeala, aștepta miezul nopții pentru a da o raită prin gospodăriile boierilor cu scopul expres de a ciordi careva bunuri de valoare – își umplea sacul cu neasemuite cadouri după care o zbughea către sanie, forțându-l pe Rudoph să se retragă la Palat.

Eminescu în Scrisoarea a III-a a demascat hoarda lătrăilor: „Măști cu toate de renume din comedia minciunii?”

img-16

„Apelul de la Alba Iulia pentru reconciliere naţională” nu a fost altceva decât un fals manifest electoral lansat de Emil Constantinescu. Elementul de noutate ar fi că la 27 de ani distanță, batjocura la adresa românilor ințiată prin intermediul falsului manifest, se repetă și este încorporată în numele formațiunii politice – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Și uite așa, spectacolul circarilor este prezentat românilor sub o nouă formă, iar după 27 de ani de la „Reconcilierea Națională”, comedianții continuă spectacolul intitulat acum „Unirea Românilor”.  Un numitor comun există, și oricine îl poate observa fără mare efort. Emil a fost stropit în urmă cu aproape trei decenii la București cu „colorant pentru zugraveli”, în timp ce rebelul conducător al formațiunii politice AUR a fost împroșcat în 2022, la Iași, cu ”vopsea de ouă”.

Minciunile se topesc cu adevărat,  în timp ce versurile lui Eminescu nu se topesc în veșnicie, și  bineânțeles, au o mare însemnătate și astăzi – „Nu se nasc glorii pe stradă și la ușa cafenelii, N-avem oameni ce se luptă cu retoricele suliți, În aplauzele grele a canaliei de uliți, Panglicari în ale țării, care joacă ca pe funii, Măști cu toate de renume din comedia minciunii? (…) Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii și irozii… (…) Patrioții! Virtuoșii, ctitori de așezăminte, Unde spumegă desfrâul în mișcări și în cuvinte, Cu evlavie de vulpe, ca în strane, șed pe locuri, Și aplaudă frenetic schime, cântece și jocuri…”

Castele contrabandei anilor 90. Afacerea „Țigareta”  

articolul se va actualiza în curând

April 6, 2024, Opinii, Pamflet, Nova Stories News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!