Studenții din Moscova către români: «fraților, vă așteptăm pe toți la Moscova»

Views

Moldova și România. „Sunt țări frumoase, cândva am fost neântrerupt, toată viața prieteni (…) Festivalurile pline de bucurie s-au organizat mereu în timpul Uniunii Sovietice, ca republici ale Blocului Socialist” [România] – opinia unui cetățean al Moscovei.

YouTube video

March 8, 2024, Nova Stories | News

Un vlogger care a intervievat mai multe persoane chiar la Universitatea de Stat din Moscova M.V.Lomonosov a fost surprins de opinia celor chestionați.

In incursiunea sa vloggerul a fost surprins să descopere că moscoviții prețuiesc cultura și tradițiile românilor ca pe o mare valoare, iar sportul este mereu un ambasador al țărilor, indiferent de granițe.

Mesajul adresat unui grup de tineri studenți ai Universității de Stat din Moscova M.V. Lomonosov este incitant și exprimat într-o notă extrem de pozitivă: „Fraților, vă așteptăm pe toți la Moscova” – „Братья, всех ждём Москве”.

Iar asta nu este tot. Cuvintele unui alt locuitor al Moscovei relevă o mare încărcătură de adevăr, un adevăr ce nu poate fi ignorat. „Încercați să ajungeți la o înțelegere pentru a avea relații reciproc avantajoase, indiferent de sfaturile venite din partea altora”. 

Amintim că într-o altă incursiune avută cu un an în urmă vloggerul moldovean a intervievat și alți moscoviți, deși majoritatea erau reprezentanți ai unei alte generații.

Published/March 8, 2024, Nova Stories | News

 

5 13 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!