In Israel pasagerii au așteptat AUTORIZAREA unui zbor comandat de Ilan Șor

Views

Ilan Șor, aflat în exil in Israel și care se consideră victima unor dosare fabricate la comandă pentru a fi scos de pe scena politică, a reușit să pună la dispoziție o aeronavă pentru 30 de persoane aflate pe teritoriul Israelului.

Oct 13, 2023, Nova Stories | News

Puterea politică de la Chișinău aproape dezinteresată de salvarea propriilor cetățeni

O cursă charter pentru salvarea mai multor mame și copii din Israel a fost aproape interzisă de autoritățile de la Chișinău. Pasagerii au fost nevoiți să aștepte permisiunea Autorității Aviației Civile a Republicii Moldova pentru zborul Israel (Tel Aviv) – Republica Moldova (Chișinău).

Comentaiile de pe rețelele sociale nu au intârziat să apară. In online utilizatorii au catalogat acest gest ca fiind unul „criminal” din partea puterii politice de la Chișinău, datorită faptului că este vorba despre salvarea propriilor cetățeni. Un utilizator al unei platforme online (lenacazacu8924) a postat un comentariu mai mult decât elocvent la adresa politicienilor actuali care conduc Republica Moldova: “Voi cei de la conducere din Moldova, sunteți normali? Care autorizare, când merge vorba despre viața oamenilor. Lăsați la naiba politica, stricațior! Chiar asa debilism nu am mai vazut”.

Comentariile din online: „gest criminal”

Internauții au numit acest mod de abordare a situației critice ca fiind un „gest criminal” din partea autorităților politice de la Chișinău, întrucât vorbim despre salvarea propriilor cetățeni.

Un alt utilizator (@lemnaruvasile4779) scrie: “Măi tâmpiților de la guvernare în primul rând aduceți oamenii acasă, pe cei care cer ajutor, și pe urmă stați si pălăvrăgiți“.

October 13, 2023

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!