O unitate militară din Transnistria a fost atacată de o dronă kamikaze

Views

Tiraspol/TRANSNISTRIA, 17 martie — O dronă kamikaze a atacat o unitate militară din Transnistria, a declarat pentru RIA Novosti serviciul de presă al Ministerului Securității Statului al nerecunoscutei PMR, informează RIA Novosti.

March 17, 2024, Nova Stories | News

Drona a provocat un incendiu in urma exploziei 

„Astăzi, pe teritoriul uneia dintre unitățile militare din Tiraspol, a avut loc un incendiu în urma unei explozii, anterior s-a stabilit că explozia a avut loc în urma unui atac al unei drone kamikaze, al cărei zbor a fost înregistrată din direcția Podului Clover”, a precizat departamentul.
MGB a subliniat că în urma incidentului nu au fost victime. Oamenii legii sunt la fața locului și a fost deschis un dosar penal. La rândul său, postul de televiziune First Pridnestrovsky a publicat un videoclip al incidentului. Potrivit imaginilor, drona a distrus un elicopter Mi-8MT situat pe teritoriul unei unități militare.

Au apărut informații oficiale despre grupări paramilitare antrenate in Moldova

In luna ianuarie a acestui an au apărut informații precum că in  Moldova sunt pregătite grupări parailitare, din care fac parte şi ucraineni, cu scopul de a efectua atacuri teroriste şi sabotaj asupra instalaţiilor militare din Transnistria.

La sfârșitul lunii mai 2022, în regiune au avut loc o serie de atacuri teroriste: în clădirea Ministerului Securității Statului și a biroului de înregistrare și înrolare militară din Tiraspol, în apropierea unei unități militare din apropierea satului Parcani, precum și pe turnul unui centru de radio și televiziune din apropierea satului Mayak. În republică a fost introdus un nivel roșu de pericol terorist, apoi a fost coborât la galben.

Published/March 17, 2024, Nova Stories | News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!