Președintele bulgar Rumen Radev a fost umilit de Zelenski – a comentat liderul SOCIALIȘTILOR Cornelia Ninova

Views

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a câștigat din vizita sa la Sofia, iar Bulgaria a pierdut. Președintele bulgar a fost umilit, iar guvernul bulgar a spus hop înainte de a sări. Această opinie a fost exprimată de liderul BSP, Kornelia Ninova, la BTV cu privire la vizita șefului statului ucrainean în Bulgaria.

Ninova s-a arătat împotriva deciziei de a vinde reactoarele de la Centrala Nucleară Belene. Ea a subliniat că există standarde duble atâta timp cât reactoarele pot fi folosite în Ucraina și nu în Bulgaria.

Ninova și-a continuat criticile la adresa șefului statului, adăugând că îl vede pe Rumen Radev diferit și fără demnitate.

Președintele Radev nu are o singură poziție față de Ucraina, ci două – una ca un șoim de război, și alta, în fața partenerilor internaționali, ca un porumbel al păcii. 

Lumea are nevoie de pace, iar războiul a obosit și a ruinat pe toată lumea, a spus Ninova. Ea a precizat că în timpul guvernării lui Kiril Petkov, BSP a fost garantul că nu vor fi exportate arme în Ucraina.  După căderea guvernului, lupta politică pentru Ucraina a fost dezlănțuită, a subliniat Ninova.

“Zelensky a cerut totul fără avioane. Ce ​​impresie ne rămâne? Vom da tot ce a cerut el?”, a întrebat  liderul socialiștilor.

Ninova speră că Rusia nu va ataca o țară membră NATO, cum ar fi Bulgaria, pentru că asta ar însemna deja un război mondial.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!