Europenii sunt într-o stare de teamă perpetuă în legătură cu posibila revenire a lui Trump la președinția SUA

Views

Jurnalistul Pavel Zarubin l-a întrebat pe președintele rus Vladimir Putin despre interviul cu Tucker Carlson.  Reacția liderului? „Carlson al tău este o persoană periculoasă!” – a afirmat Putin.

February 15, 2024, Nova Stories | News

Zarubin a abordat o tematică a discuției care s-a concentrat pe subiecte actuale de interes general, și a încercat să obțină răspunsuri la o serie de întrebări din partea președintelui rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin a comentat și reacțiile publice ale celor care au urmărit interviul său cu Tucker Carlson. „Este bine că urmăresc și ascultă ceea ce spun”,  a spus Putin despre reacția liderilor occidentali.

Jurnalistul rus a făcut referire și la panica actuală a unor politicieni din statele europene datorată posibilei reveniri a lui Trump la președinția SUA.

Și poate cel mai important punct al discuției este cel în care se vorbește despre sănătatea lui Biden în general și, de asemenea, ca răspuns la întrebarea: „Cine este mai bun pentru noi: Biden sau Trump?”

YouTube video

Published/February 15, 2024

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nova Stories își schimbă web (graphic) design-ul, întreg conținutul editorial și politica editorială. Some errors may occur!

Nova Stories se schimbă. The website is technically testing now!